Del jeres erfaringer

Har dit menighedsråd sat fokus på, hvordan I bruger ressourcerne - både pengene og de menneskelige? Har I sparet penge? Prioriteret anderledes? Eller på anden måde arbejdet med sognets lokale økonomi? Så hører vi meget gerne fra jer!

Ingen eksempler er for små eller store. Og I behøver ikke at have afsluttet et projekt. Er I midt i en gennemgang af økonomien, vil vi også gerne høre om jeres erfaringer.

Send os jeres erfaringer

Du kan skrive til udviklingskonsulent Signe Bækgaard Hansen på merekirke(at)menighedsraad(dot)dk.

Din mail må meget gerne indeholde svar på følgende punkter:

• Sognekode

• Dit navn, telefonnummer og e-mailadresse

• En beskrivelse af jeres erfaringer, fx: hvad er eksemplet, hvad blev forbedret/sparet? Hvad er det vigtigste, som andre sogne kan få ud af erfaringerne?

Best practice

Alle erfaringer omformuleres til best practice - det vil sige, at det ikke er de konkrete erfaringer, der formidles videre.

Læs mere om best practice